LA CARTA


AMANIDES

Amanida verda de l’hort    
Fulla de roure, enciam llarg i iceberg, escarola, pebrot vermell i verd, ceba, pastanaga i vinagreta de mel i llimona 
Amanida de salmó
Fulla de roure, enciam llarg, salmó fumat, daus de pa fregit i vinagreta de mel i llimona
Amanida de formatge de cabra            
Barreja d’enciams, panses i fruits secs, cebetes al mòdena, espàrrecs verds i medallons de formatge de cabra arrebossat
Amanida tèbia de favetes baby            
Barreja d’enciams, favetes baby, pebrot verd, cebes confitades, pernil d’ànec, bull negre i pinyons
Amanida de timbal de llenties             
Llenties aromatitzades al vinagre de mòdena amb ceba, pebrot i tomàquets assecats al sol amb pols de canyella
Amanida Selecte    
Fulla de roure, escarola, ceba confitada, tomaquets assecats al sol, daus de pa fregit, vinagreta tèbia de foie, pernil d’ànec, fruits secs al mòdena i corona de porro fregit  


ASSORTIMENTS

Foie gras micuit                                                                                  
Foie gras micuit amb torradetes i vinagre de mòdena 
Embotits ibèrics           
Llonganissa, llom, xoriço i pernil
Paté ibèric i foie           
Paté al pebre verd i paté a les fines herbes, mousse de foie i mousse de pernil ibèric 
Formatges          
Emmental, Brie, Petit Cantal (formatge tendre), Roquefort, formatge de cabra i cheddar
Pernil ibèric                          
100gr. De pernil ibèric d’enceball


CARPACCIOS

Carpaccio de vedella                                                                           
Filet de vedella, formatge parmesà, tàperes i reducció de vinagre de mòdena
Carpaccio de gambes                                                                        
Gambes amb oli de llagostí, mostassa a l’antiga i pols d’ametlla
Carpaccio de salmó                                                                          
Salmó fumat, oli de vainilla, canyella en branca i anet fresc
Carpaccio de magret d’ànec                                                    
Magret d’ànec amb taronja i llimes


PER PICAR

Les nostres patates braves
Croquetes selectes de ceps, bacallà o pernil                       
Broqueta moruna   
Xampinyons saltejats amb bull negre i brie                                        
Seitons en vinagre amb all i julivert   
Cassoleta de gambetes amb all i pebre vermell   
Pop a la gallega       
Calamars a la romana   
Bombes picants selectes   
Calamarsons a l’andalusa    
Tarrina de formatges fos amb fruits secs                                            
Cassoleta de xistorras 

  TORRADES

Escalivada amb anxoves de l’Escala           
Pernil del país amb foie   
Pernil del país amb formatge brie            
Pernil Ibèric          
Formatge de cabra amb melmelada de gerds                           
Sobrassada, mel i formatge brie                                                     
Sobrassada i olivada                                                                              
Tèbia de salmó amb ous d’esturió i oli de vainilla

   ELS NOSTRES PLATS

Favetes saltejades                                                                                
Saltejat de favetes caramelitzades amb bull negre i pernil d’ànec
Rissoto de ceps i verdures                                                                 
Arrós cremós amb ceps i verduretes
Ou estrellat                                                                                           
Niuet de patata palla amb ou, xoriç ibèric i virutes de foie
Saltejat de verdures                                                                             
Verduretes amb salsa de soja, all i julivert                                                                              
Timbal d’espàrrecs                                                                             
Espàrrecs arrebossats amb formatge de cabra
Salmó a la planxa                                                                                
Salmó a la planxa amb verduretes i un llit de patates panaderes
Pit de pollastre a la planxa                                                                
Amb crema de formatge
Filet de porc ibèric                                                                             
Amb salsa de vi dolç i pinyons
Magret d’ànec                                                                                     
Amb salsa de fruits vermells 
Filet de cangur                                                                                   
Filet de cangur a la planxa amb salsa de festucs i xips de pastanaga
Filet de vedella amb foie                                                                 
Filet de vedella a la planxa amb escalopa de foie i sal d’escama                            
                                                                        
         





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada