AMANIDES
Amanida verda de l’hort
Fulla de roure, enciam llarg i iceberg, escarola, pebrot vermell i verd, ceba, pastanaga i vinagreta de mel i llimona
Amanida de salmó
Fulla de roure, enciam llarg, salmó fumat, daus de pa fregit i vinagreta de mel i llimona
Amanida de formatge de cabra
Barreja d’enciams, panses i fruits secs, cebetes al mòdena, espàrrecs verds i medallons de formatge de cabra arrebossat
Amanida tèbia de favetes baby
Barreja d’enciams, favetes baby, pebrot verd, cebes confitades, pernil d’ànec, bull negre i pinyons
Amanida de timbal de llenties
Llenties aromatitzades al vinagre de mòdena amb ceba, pebrot i tomàquets assecats al sol amb pols de canyella
Amanida Selecte
Fulla de roure, escarola, ceba confitada, tomaquets assecats al sol, daus de pa fregit, vinagreta tèbia de foie, pernil d’ànec, fruits secs al mòdena i corona de porro fregit
ASSORTIMENTS
Foie gras micuit
Foie gras micuit amb torradetes i vinagre de mòdena
Embotits ibèrics
Llonganissa, llom, xoriço i pernil
Paté ibèric i foie
Paté al pebre verd i paté a les fines herbes, mousse de foie i mousse de pernil ibèric
Formatges
Emmental, Brie, Petit Cantal (formatge tendre), Roquefort, formatge de cabra i cheddar
Pernil ibèric
100gr. De pernil ibèric d’enceball
CARPACCIOS
Carpaccio de vedella
Filet de vedella, formatge parmesà, tàperes i reducció de vinagre de mòdena
Carpaccio de gambes
Gambes amb oli de llagostí, mostassa a l’antiga i pols d’ametlla
Carpaccio de salmó
Salmó fumat, oli de vainilla, canyella en branca i anet fresc
Carpaccio de magret d’ànec
Magret d’ànec amb taronja i llimes
PER PICAR
Les nostres patates braves
Croquetes selectes de ceps, bacallà o pernil
Broqueta moruna
Xampinyons saltejats amb bull negre i brie
Seitons en vinagre amb all i julivert
Cassoleta de gambetes amb all i pebre vermell
Pop a la gallega
Calamars a la romana
Bombes picants selectes
Calamarsons a l’andalusa
Tarrina de formatges fos amb fruits secs
Cassoleta de xistorras
TORRADES
Escalivada amb anxoves de l’Escala
Pernil del país amb foie
Pernil del país amb formatge brie
Pernil Ibèric
Formatge de cabra amb melmelada de gerds
Sobrassada, mel i formatge brie
Sobrassada i olivada
Tèbia de salmó amb ous d’esturió i oli de vainilla
ELS NOSTRES PLATS
Favetes saltejades
Saltejat de favetes caramelitzades amb bull negre i pernil d’ànec
Rissoto de ceps i verdures
Arrós cremós amb ceps i verduretes
Ou estrellat
Niuet de patata palla amb ou, xoriç ibèric i virutes de foie
Saltejat de verdures
Verduretes amb salsa de soja, all i julivert
Timbal d’espàrrecs
Espàrrecs arrebossats amb formatge de cabra
Salmó a la planxa
Salmó a la planxa amb verduretes i un llit de patates panaderes
Pit de pollastre a la planxa
Amb crema de formatge
Filet de porc ibèric
Amb salsa de vi dolç i pinyons
Magret d’ànec
Amb salsa de fruits vermells
Filet de cangur
Filet de cangur a la planxa amb salsa de festucs i xips de pastanaga
Filet de vedella amb foie
Filet de vedella a la planxa amb escalopa de foie i sal d’escama
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada